De warmste week van Studio Brussel

Beste Theekopjes,

We noemen Moeder Theepot graag de warmste studentenvereniging. Daarom hebben we besloten om mee te doen aan de warmste week van Studio Brussel en een deel van de opbrengst van de Sint vs Santa aan een goed doel te schenken.

Aangezien er (spijtig genoeg) geen theegerelateerd goed doel tussen de lijst van goede doelen staat, hebben we beslist om aan jullie de kans te geven om de organisatie uit te kiezen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Iedereen die actief is een organisatie, een band heeft met een bepaald goed doel of gewoon een bepaald goed doel een super initiatief vindt, kan zijn goede doel nomineren.Hoe doe je dit?

Door een berichtje te sturen naar info@moedertheepot.be met zijn goed doel, de link naar de pagina van dat goede doel op de stubru website en een motivatie van enkele zinnen waarom je vindt dat we voor dat goede doel moeten kiezen. En dit voor donderdag 3/12 om 17u.

De goede doelen zullen dan in poll vorm op onze groep verschijnen (eventueel na een selectie door het kernbestuur) en jullie beslissen dan welk goed doel het wordt!

media_l_7099867