Actuali-tea volgens Theepot

 

Geen tijd om de actualiteit te volgen? Geen nood, Moeder Theepot heeft het belangrijkste nieuws van de aflopende week op een rijtje gezet:

Kate Winslet in TEArs as Leonardo DiCaprio wins for best actor

oscar-m_2715465a.jpgEen ontroerend moment: Kate Winslet in TEA-rs (“Wow, wat een woordspeling…”) wanneer Leonardo DiCaprio een Oscar wint.

Geef maar toe: velen van ons hebben ook wel een traantje gelaten bij het bekijken van ‘Titanic’. Jammer genoeg had Leonardo/ Jack  geen thee bij om zichzelf en Kate/ Rose op te warmen. Nochtans lustte ze wel een kopje thee. (zie foto)

c2892eccd8f2df81f660d72ad34099a1

Gelukkig was dit niet Leonardo’s einde: plots zagen we hem terug als een rijke miljonair. Na een naamsverandering naar Jay Gatsby veranderde hij stilletjes aan in een hongerige wolf in het midden van New York. (OMG Twilight-achtige toestanden in Wallstreet!).

Door al zijn naam- en gedaanteverwisselingen, was het moeilijk om deze man een Oscar te geven. Het was pas wachten tot zijn grote terugkeer (~ ‘The Revenant’)  dat hij één kon ontvangen.  Op de Oscarnominatie kon het geluk van Kate Winslet niet op: tranen van geluk liepen over haar wangen. Na de Oscaruitreiking viel er zeker veel bij te praten bij een kopje thee, want zelfs grote Oscarwinnaars lusten dit.

Trump en Clinton op winst, Bush geeft op

In Amerika is er een ware strijd aan de gang: een strijd naar de macht. Ja, ook Moeder Theepot volgt de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De vraag is nu: “Wie wordt de volgende president?” Wel, het zal allesinds niet Jeb Bush zijn. Deze kandidaat gaf onlangs op en wil liever thee drinken met zijn broer George en BFF.

002564bc6745162bf83d06

Reclamebreak: K3

Nee dit is geen mop: koop nu de K3-theekop! Maar 10 000€ op  studio100.be!

naamloos.png

“Hamburg verbiedt koffiecapsules, wanneer volgt de rest van de wereld?”

bron: De Morgen.

Wanneer verbiedt Hamburg de rest van de wereld? Goede vraag! Gelukkig verbiedt Hamburg enkel koffiecapsules en geen theezakjes. Wat een opluchting voor Moeder Theepot!

Wie is de mol?

Groot nieuws: Moeder Theepot heeft de mol gevonden! (Zie foto) Nu kunnen we allen rustig genieten van een vrije maandagavond en al onze tijd spenderen aan het bekijken van Temptation Island!

BINO_EUROPE_Kids_Tea_Set_Little_Mole

©Mai Linh Verdonck