ENCHANTHÉE

LIEFSTE THEEKOPJES,

Het jaar is van start gegaan, en we weten allemaal wat dat wilt zeggen: hoog tijd voor een eerste theekransje! Op 5 oktober organiseert Moeder Theepot een kennismakingskransje. nog Geen zotte activiteiten: we komen gewoon gezellig samen om wat thee te drinken en een beetje te veel taart te eten. Het is dé ideale kans om het nieuwe praesidium te leren kennen, je in te schrijven voor het komende academiejaar en nieuwe vriendjes te maken!

Het eerste theekransje vindt plaats in de Podiumzaal van de Therminal, van 19:00 tot 22:00. BUT THERE’S A TWIST! Ons praesidium voor dit academiejaar is namelijk nog niet compleet. Daarom organiseren we om 18:30 stipt een derde en laatste verkiezingsronde, waarin de vice voor ’17 – ’18 verkozen zal worden. Op deze verkiezing zijn natuurlijk alle (toekomstige) leden welkom om te stemmen.

Om het voorval van vorig jaar te vermijden dat mensen eeuwen moesten aanschuiven, pakken we dit jaar de inschrijvingen iets anders aan:

  1. als je je donderdag wilt inschrijven, gelieve dit voorinschrijvingsformulier al in te vullen: https://goo.gl/forms/LZmxgHeUY4NAAGc13. Op die manier hoeven jullie bij inschrijving alleen jullie naam op te geven en jullie lidgeld te betalen!
  2. de inschrijvingen gebeuren NIET aan de inkom! Er zal een aparte inschrijvingstafel staan iets verder in de zaal.
  3. inschrijvingsgeld is €5, maar voor een ledenlintje moet je €2 extra betalen. Een ledenlintje kan je verkrijgen bij je inschrijving, maar enkel en alleen als je gepast kan betalen bovenop je inschrijving! Anders moet je wachten tot op een ander evenement (zodat de inschrijvingen vlot blijven verlopen)

 

Tea you later,

PRAline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s