Praktische Info: FACEBOOK + METER/PETER-SYSTEEM + OPROEP LEDEN 117 & 109

Liefste nieuwe en niet-zo-nieuwe theekopjes,

Bij deze de eerste en meteen ook saaiste mail van het jaar: de praktische informatie. Vanaf de volgende keer worden de nieuwsbrieven wat leuker, beloofd! In deze mail vind je praktische informatie over de FACEBOOKGROEPEN en het METER/PETER-SYSTEEM (onderaan in de mail).

Moeder Theepot Ledengroep

Donderdag werden jullie lid van de warmste studentenvereniging van Gent: Moeder Theepot. Conceptueel staan we erom bekend dat we eigenlijk gewoon gezellig samenkomen, thee drinken en taart eten (die jeugd van theegenwoordig, eh) – maar in realiteit organiseren we natuurlijk veel meer dan dat! Alleen al in ‘theerste semester komt er nog een teambuilding, een thee-en-yoga workshop, een onjaardagsfeestje, enz. Daarom vragen we aan alle leden om lid te worden van onze Moeder Theepot Facbeookgroep, waarin alle evenementen/updates/sappige roddels en verkoopspraatjes gedeeld zullen worden!

Comithee

Vind je Moeder Theepot zo geweldig dat je eigenlijk zelf wel een beetje zou willen meehelpen? Dat kan! Daarvoor is er de Facebookgroep van het Comithee: hierin plaatsen wij voor elk evenement een oproep om hulp bij de opbouw/aan de bar/bij de afbraak/… waarop het comithee vrijwillig kan ingaan! Hieraan zijn natuurlijk verschillende voordelen verbonden: een comitheelid dat effectief komt helpen op een evenement hoeft geen inkom te betalen, krijgt een gratis stuk taart en mag profiteren van gratis thee. Verder wordt er doorheen het jaar af en toe een extra evenement georganiseerd voor het Comithee!

Moeder Theepot Studeert

Naast alle fun is Moeder Theepot natuurlijk boven alles een studentenvereniging. Dat wil zeggen dat we ook doen wat studenten graag af en toe eens negeren: stutheeren. Daarom komt Moeder Theepot dit jaar af en toe bijeen in verschillende bibliotheeken/openbare plaatsen om samen wat te werken voor school. Iets minder fun dan de theekransjes, ’thees waar, maar toch even belangrijk. Omdat niet iedereen even graag geconfronteerd wordt met de realiteit, is er een aparte groep voor de Hermione Grangers onder ons: Moeder Theepot Studeert.

Meter/peter-systeem

Ben je volledig nieuw bij Moeder Theepot en weet je niet goed waar eerst te gaan? Snap je niet hoe de theekransjes werken, vind je de Therminal nergens terug? Of was je vorig jaar al lid, maar doe je liever iets actiever mee aan Moeder Theepot? Dan is het meter/peter-systeem echt iets voor jou!

Met het meter/peter-systeem is het de bedoeling dat we leden iets actiever betrekken bij Meter Theepot: via je meter of peter leer je tientallen andere theekopjes kennen, kom je dichter te staan bij de werking van Moeder Theepot zonder zelf te moeten werken (hehe), leer je het praesidium beter kennen, krijg je de kans op extra mini-activiteiten zoals etentjes en cinema-uitjes, en nog zo veel meer!

Als metekindje mag je zelf je meter/peter kiezen (met een limiet van 10 metekindjes per meter/peter) eind oktober, zodat je het praesidium tegen dan al een beetje kent. Wie zijn de meters en de peter? Céline & Maryse (activiteiten), Nina (voorzitster), Melanie (redactie), Aline (PR) en Frederic (vice).

Voor zij die zich al ingeschreven hadden en nu beseffen dat ze misschien toch of toch niet een meter of peter willen: geen nood! Vul in de volgende google form je ledennummer in, en stuur het door – dan passen we het aan! https://goo.gl/forms/itCBGYj0gggKYrwC2

Oproep aan leden nr. 117 en 109

Liefste leden 117 en 109, tijdens de chaos van de inschrijvingen is er iets misgelopen: ik heb bij deze twee lidnummers dezelfde naam/gegevens ingevuld, wat dus betheekent dat één van jullie twee keer is ingeschreven, en één van jullie helemaal niet. Gelieve zo snel mogelijk de FB-pagina te contacteren of te antwoorden op deze mail, zodat we dit kunnen rechtzetten!

DAT WAS HET DAN, LIEFSTE THEEKOPJES.

TEA YOU LATER!

x PRAline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s