Praesidiumverkiezingen ’18 – ’19

Maandag is het zo ver! Het praesidium voor volgend academiejaar wordt op 16 april verkozen. Na een avond vol spanning en gezonde stress zullen we weten welke theekopjes het zesde theejaar van Moeder Theepot leven in zullen blazen. Zestien topkandidaten zullen het vragenvuur van leden, oud-praesidia en het huidig praesidium doorstaan om zo hun waardigheid te bewijzen!

Zoals elk jaar zijn de praeses en de vice reeds intern verkozen. De uitverkorenen? Aïsha Deman die nu taart & thee deed, wordt volgend jaar onze praeses, en Maryse Lejoly die nu activiteiten deed, wordt de vice-praeses. Wie vervolledigt hun praesidium?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s