The Chosen Ones

Maandag is het gebeurd. Het praesidium voor volgend academiejaar is verkozen, en zoals je merkt zijn we met meer dan we ooit geweest zijn. Met elf, om precies te zijn. Dit komt doordat er twee nieuwe functies zijn ingevoerd op de algemene ledenvergadering: een derde taart & thee en een sfeerbeheer.

DSCN0064
Van links naar rechts: Caitlin (Activiteiten), Marissa (Activiteiten), Aline (PR), Sander (Penning), Liesbeth (Taart & Thee), Evelyn (Sfeerbeheer), Céline (Taart & Thee), Sieglinde (Taart & Thee), Maryse (Vice), Melanie (Redactie), Aïsha (Praeses)

De verkiezingen waren spannend en soms zelfs een beetje hard, maar het resultaat is er – een (over)enthousiast praesidium dat klaarstaat om er volgend jaar met volle kracht in te vliegen. Bij deze een aantal sfeerbeelden van deze zenuwslopende avond.

Wij kijken er alvast naar uit!

xo

Aline

Uw trouwe PR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s