Theepot Lustrum: High Tea

Gisteren is de lustrumweek van Moeder Theepot officieel van start gegaan, en ’t was onmiddelijk met een roze knal: om het 5-jarig bestaan van onze prachtige club te vieren hebben we een high tea namiddag gehouden in Alice. Kan het nog Theepotachtiger?

Antwoord: nee. Bij aankomst werden we onmiddellijk ontvangen in de super gezellige tearoom met een prachtig interieur. Lichtroze muren, porseleinen theekannen overal waar je keek, schattige roze oma-stoeltjes, prachtig gedekte tafels die ze speciaal voor ons voor de gelegenheid hadden samengeschoven, samengevat: de perfecte omgeving voor een Theepotfeestje.

Naast het hyper instagrammable interieur, waren de finger sandwiches en al de suikerige hapjes die samen met de thee geserveerd werden echt om van te smullen. Onze lieve leden, die al graag eens een stukje taart eten bij hun thee, konden niet ophouden met glimlachen. Er werd liefdevol gevochten om de overheerlijke macarons, minstens drie leden hebben uit (over)enthousiasme bijna het porselein gebroken, kaarsen werden uit pure kinderlijke vreugde uitgeblazen, en na drie kwartier was er op tafel niks meer te zien dan lege schalen. Geslaagd!

Anekdote van onze Evelyn, Sfeerbeheer ’18 – ’19: “Er hebben mij twee omaatjes gevraagd wie we waren. Ze vonden ons linten super mooi, en ze dachten dat we van hier waren omdat ze vonden dat onze linten bij het interieur pasten. Ze gingen aan hun kleinkinderen over ons vertellen.”

Alice, je mag ons volgend semester terug verwachten.

Jullie PR,

Aline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s