THEEPOT LUSTRUM: POTLUCK

Onder het motto “sharing is caring”, palmde Theepot op 25 april de plenaire vergaderzaal in. De bedoeling: ieder theekopje pakt een dessertje mee, smijt het op tafel, en smult van de dessertjes die andere leden voorzien hebben. Appeltaart, cookie dough, matcha cakejes, noem het maar op; we obviously care a whole lot.

Wat begon als een hoopje lukraak geplaatste stoelen, ontspoorde in massaal Jenga spelen, danspasjes aanleren, een massagetreintje en – uiteraard – gezellig bijkletsen. Kortom, een échte Theepotavond. Vijf jaar na datum blijkt de originele MT formule – taart, thee, en goed gezelschap – nog steeds te werken. Fieuw.

Bye,
Melanie (redactie)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s