Theepot Lustrum: Gala Partea

Voor de eerste keer in vijf jaar heeft Moeder Theepot de sprong gewaagd: we hebben een zaal gehuurd, DJs omgekocht met gratis taart en thee à volonthée en ons galakledij uit onze kast gehaald. WEES GETUIGE VAN: HET GALABAL.

Ons Lustrum moest natuurlijk gevierd worden met een uitgebreid feest, en daar hebben we de perfecte locatie voor gevonden: Salon Carlos Quinto, aan de Vrijdagsmarkt. De avond begon met prachtige muziek door het studentenkwintet Guset, die zowel bekende als minder bekende (klassieke?) nummers speelden.  Ondertussen werd het dessertbuffet geopend en stormden onze leden naar de uitzettafels om toch maar drie grote scheppen van die chocomousse te bemachtigen (ideetje voor volgend jaar?).

In short: de gala partea was een echte knaller – en misschien knallen we volgend jaar wel eens opnieuw.

Vriendelijke groeten of een originelere sign-off,

RADactie en PRAline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s