Tea Drinking Games

Liefste theekopjes

Het kwam de afgelopen weken in de mediastorm die Moeder Theepot meemaakte uitgebreid aan bod: “ZIE DAAR! HOREN WE DAT GOED? EEN STUDENTEN VERENIGING DIE NIET DRINKT??? BESTAAT DAT? WOW, ZO COOL!!!!” They could not have been more wrong. Wij, niet drinken? En wat dan met die 30 liter thee die we er gemiddeld per kransje doorjagen??????? Een schande is het.

In stil protest tegen de manier waarop we geportretteerd worden in de media, organiseerden onze Activiteiten Caitlin & Marissa de tea drinking games. Ja, je hoort het goed! Het was een super leuk evenement met veel gezellige spelletjes. Bij deze helpen we de mythe meteen uit de wereld: WIJ DRINKEN WEL!

Vele theegroeten

Aline, Keizer PR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s