Cosykransje

“’t Is zo ver,” zeiden ze. “Jullie hebben jullie hoogtepunt bereikt. Gezelliger dan dit zal het niet worden.” Harde woorden van een volledig fictief persoon, die besloot dat met de mediastorm aan het begin van dit semester Moeder Theepot haar hoogtepunt had bereikt. HAH! JOKES ON YOU! Het kan niet gezelliger????????

Dan ben je duidelijk niet op ons cosykransje 26/11 geweest. ’t Was Moeder Theepot, maar nóg gezelliger: de gebruikelijke taart en thee was aanwezig, maar bovendien ook nog een heel pak zachte dekentjes, kussentjes, onesies en teddyberen. Een beetje troost en een beetje negeren dat de blok er binnenkort aankomt.

Gezelliger dan dít zal het dan ten minste niet worden? You just watch us.

Tot op het grote studentenfeest van onze goedheilig man 06/12

Aline, Keizer PR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s